Català
Benvinguts a Informàtica GAPLA

Especialistes en projectes informàtics

sms

Sistema per enviar MISSATGES SMS a mòbils des d'INTERNET a preus econòmics.

Podràs programar-lo perquè s'envïi en una hora concreta.

Podràs saber a quina hora l'han rebut.

Ets programador ? Et donarem accés a una passarel·la gratuïta perquè les teves aplicacions puguien enviar SMSs.

Envia'ns un correu a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la i t'informarem.

Perquè GAPLA ?

Ens apassiona el que fem per nosaltres la realització de programari, tant si és per entorn web com si és per entorn escriptori, és a la vegada la nostra professió i a la vegada el nostre "hobby". Ens sentim afortunats de poder disfrutar amb la feina que fem.

Ens agrada la feina ben feta. Som els primers interessats en que els nostres projectes tinguin la màxima qualitat. Ens agrada poder-nos sentir orgullosos dels projectes realitzats i saber que els nostres clients han quedat realment satisfets. Creiem que el "boca a orella" és la millor propaganda que hi pot haver.

Som més econòmics que la majoria d'empreses perquè som una empresa jove i dinàmica, i no gastem en publicitat ni en comercials, ni en grans nfraestructures que no siguin específicament les tècniques

Donem llibertat als nostres clients. Tot el codi font i documentació generada en els projectes a mida, és sempre propietat del client. D'aquesta manera el client és sempre lliure de canviar de proveïdor. Ens agrada que ens trïin per la nostra qualitat, i no perquè el client estigui "lligat" a nosaltres, tal com fan altres empreses.

Creiem en un model d'empresa honesta. Al llarg de la nostra vida hem vist diverses empreses que miren de treure el màxim rendiment econòmic del client, moltes vegades aprofitant-se del seu desconeixement. A gapla mirem pels interessos del nostre client i creiem que el més important és la transparència per tal de generar confiança.